Rreth nesh

Informacione rreth E-Prona dhe pyetjet më të shpeshta

E-prona është “Makinë kërkimi” e cila u ofron bizneseve në fushën e patundshmërisë promovimin digjital të bizneseve pa kosto financiare(FALAS). Kjo “Makinë e kërkimit” është bazuar në “Makinat e kërkimit” që shërbejnë për realestate në vendet më të zhvilluara perëndimore dhe është përshtatur për t’u shërbyer agjencioneve të patundëshmërisë në Kosovë. Tani dhe ne kemi një platëformë që promovon në mënyr serioze dhe kredibile agjensionet e patundëshmërisë në vendin tonë. Platforma është lansuar në shtator 2022, nga kompania e zhvillimit softverike Thana Dev .

Ne synojmë që brenda pak kohësh të bëhemi platforma më e madhe në teritoret shqipfolëse për ndërlidhjen mes agjensioneve të patundshmërisë dhe blerësve.

Ne i kemi vendosur vetes një qëllim dhe ai është që çdo agjencion i patundshmërisë në Kosovë të ketë hapësirën e vet brenda platformës sonë për promovimin e biznesit të tij. Dhe çdo individ/kompani të ketë një opsion të hulumtimit për gjetjen e pronës që atij/asaj u përshtatet për blerje apo marrje me qira.

Prandaj ne jemi duke punuar në një kampanjë moderne të marketingut, në shumë drejtime që platforma jonë të jetë denjësisht e përfaqësuar dhe secili të informohet rreth saj, Ju ftojmë të bëheni pjesë e rrugëtimit tonë!

Mos humbisni kohë! Regjistrohuni Falas në E-prona dhe filloni t’i promovoni pronat tuaja!

Pytjet më të shpeshta:

  Si të regjistrohem në E-prona?
 • Ju regjistohuni, plotësoni të dhënat tuaja dhe prisni konfirmimin nga agjentët tanë të suportit E-Prona brenda 24 orëve.
  A mund të regjistrohem si individ ?
 • E-Prona aktualisht nuk ofron shërbime për individët që duan të postojnë pronën e tyre.
  Unë nuk kam agjencion, por kam shumë prona në shitje/qira a mund të regjistrohem ?
 • Nëse ju keni mbi 10 prona të cilat doni t’i promovoni përmes E-Prona atëherë kontaktoni suportin tonë, dhe ne do të ofrojmë një opsion për ju.
  Si të filloj të bëj postime ?
 • Autorizohuni në platformë dhe filloni t’i postoni pronat që ju keni në shitje apo me qira për të parë shembullin ilustrues, ju lutem ndiqeni videon.
  Sa kushton regjistrimi dhe a duhet të paguaj për postimet që bëj ?
 • Regjistrimi dhe postimi në E-prona është pa pagesë (FALAS) për ju. Ne synojmë të materializojmë punën tonë përmes formave të tjera të monitizimit online.
  Cili është përfitimi i biznesit që unë kam?
 • Me postimin e pronave tuaja ju do të ekspozoheni ndaj një tregu të gjerë dhe të targetuar mirë në internet.
 • Ju do të fitoni nga kampanja jonë e marketingut në rrjetet tona sociale
 • Ju do të mund të bëni shitje më lehtë dhe të identifikoheni më shpejt nga blerësit potencialë
 • Biznesi juaj do të ketë një imazh më të pranuar për blerësit
 • Do të mund të menaxhoni më mirë biznesin tuaj si për shembull duke pasur një list online të pronave tuaja në shitje dhe me qira, të qasshme nga smartfoni juaj.
  • Të regjistroni agjentët tuaj dhe t’i autorizoni për punë në postime dhe qasje në listen e pronave online në E-Prona.
  • Të mund të menaxhoni përshtypjet e klientëve
  • Të pranoni mesazhe përmes platformës në llogarinë tuaj në E-Prona
  A mund të lidhem me Facebook dhe t’i shpërndaj postet e mia që i kam në E-Prona?
 • Po ju mund t’i shpërndani postimet tuaja në faqen tuaj të agjencionit në facebook, për të kuptuar se si bëhet, ju lutem ndiqni shembullin në vijim:

Ne synojmë të ofrojmë kualitet të lartë për agjencionet dhe vizitorët në makinën tonë të kërkimit.

Makina e parë e kërkimit për RealEstate në Kosovë është lansuar, regjistrohuni dhe përfitoni nga mundësia e marketingut digjital Falas! E-prona është platforma që ju mundëson promovimin e biznesit tuaj, regjistrohuni në E-Prona dhe filloni të postoni! Përfitoni nga marketingu ynë për ju!