Shiten banesat në Ferizaj në SNA

Në shitje
Me marrëveshje

Kliko këtu për të parë pronën në hartë

Përshkrimi
Shiten banesat të madhësive të ndryshme në Ferizaj në SNA Numrat për kontakt: 044 367 642 dhe 045 622 812

Detajet e pronës

  • Tipi i pronës: Banesë
  • Statusi i pronës: Në shitje
Pajisjet
  • Depo
  • Roleta
Plani i ndërtimit
image
Location

Shto koment

Vlerësimi juaj për këtë