📣🛑LESHOHET ME QIRA LOKALI NË FUSHË KOSOVË BRESJE🛑

Me qira
2.8 €

Kliko këtu për të parë pronën në hartë

Përshkrimi
🛑#𝐎𝐅𝐄𝐑𝐓𝐄̈️ #𝐅𝐀𝐍𝐓𝐀𝐒𝐓𝐈𝐊E🔥🔥#𝗡𝗫𝗜𝗧𝗢𝗡𝗜🏃‍♀🏃 📣🛑#LESHOHET ME #QIRA #LOKALI NË #FUSHË_KOSOVË #BRESJE🛑 🔥🔥🔥#𝗡𝗫𝗜𝗧𝗢𝗡𝗜 🏃‍♀🏃 #MaLireVeqLodhesh🛑 📐𝗦𝗶𝗽𝗲𝗿𝗳𝗮𝗾𝗲: 300 m2👌 👉Çmimi: Shumë i volitshem 2.8 euro/m2👌👌 📌#Kontrata behet të #NOTERI! 📌𝗩𝗲𝗻𝗱𝗻𝗱𝗼𝗱𝗵𝗷𝗮: #Bresje në afërsi të Komunës së Re Fushë Kosovës, Qendrës së Mjekësisë Familjare, Shkollës Fillore, Gjykatës, Qerdhes si dhe ka qasje në rrugën kryesore Prishtinë-Peje, që ka lidhje me autostradën. ➡️ Super lokacion qasje në rrugë!🌟🌟 Lokali është i gatshem dhe shumë i pershtatshem për biznes! #Ordinance, #Zyre #CallCenter, #Market, #Biznes #posteeshpejte etj. 044265309

Detajet e pronës

  • Tipi i pronës: Objekt_afarist
  • Statusi i pronës: Me qira
  • Çmimi i pronës: 2.8 €
  • Dhoma: 1
  • Banjo: 2
  • Garazhë: 0
  • Viti i ndërtimit: E gatshme
Pajisjet
  • Nxemje
Location

Shto koment

Vlerësimi juaj për këtë